nyårsafton

Godmorgon! Idag är det som alla redan vet, nyårsafton. Jag ska snart åka upp till Haninge Centrum för att möta Mimmi, Jennifer, Emelie & Surre. Göra lite ärenden & sedan åka hem & styra upp mig samt styla mammas hår. Tänkte bara meddela er om detta. Hejhej.

love the pic

pizza hut med bästaste



lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja

Har du några nyårslöften?
Lägga 2010 bakom mig, helst glömma det året. Samt försöka sluta röka.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej

Vilka länder besökte du?

England & Cypern

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
10 Juni då vi hade skolbal & 11 när vi hade skolavslutning.

Vad var din största framgång 2010?
Cheerleading

Största misstaget? 
Jag förlät en viss person som inom kort sårade mig mer än någonsin, igen.

Bästa köpet?

Iphone 4

Vad spenderade du mest pengar på?

Cigg & mat

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Cypern resan

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Gubben i lådan & Mikrofånkåt

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 
Ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
 
Brytt mig om skolan första terminen i gymnasiet

Favoritprogram på TV
 
Desperate Housewifes

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Oj, jag kommer inte ihåg.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
Alldaglig

Den bästa nya personen du träffade?
 
Mimmi.

awesome

Nu har jag varit i Centrum. Träffade först min härliga vän Marcus Rosmalm som man saknat eftersom han spenderat några veckor i Thailand, sen kom Mimmi & lite senare kom Robin. Jag fick med mig lite hårnålar & blekning till mammas hår, man kan inte se ut hur som helst i håret när man har mig som dotter förstår ni. Så imorgon ska det kirras utväxt på henne! Nu ska jag styra upp mig lite för en middag på Söder med familjen & lite släktingar, sedan åker jag förmodligen till Philip. MYS!

Mackan, Robin & Mimsan

jag har saknat dig!

Alize Humla <3


outfit!

Nu åker jag strax upp till Centrum för att först möta Mackan & sen Mimmi. Ska käka lurre i centrum & köpa ciggisar. Vi hörs senare när jag kommit hem! Have a nice daaaaay.

happiness ♥

yey

Godmorgon! Kom hem från Philip för en timme sedan & har ätit lite frukost. Han skulle iväg på träning så det var bara att gå upp. Ska hoppa in i den dusch nu tänkte jag, senare ska jag möta Jennifer&Mimmi.

Jag är fett säxi

haninge centrum

Nu är jag startklar för en fika med Alize. Ska ta kvart i bussen är det tänkt. Min mobil/data har fuckat ur så det går fortfarande inte att lägga in bilder, blir galen. Ska fixa det senare! Vi hörs förmodligen när jag kommer hem & switchar kläder för middag med Emie. Hörs!

Frepper är en bra vän!

onsdag

Godmorgon! Sitter & äter frukost i min ensamhet. Idag ska jag träffa Alize någon gång mellan 13-14. Vi lär väl ta en fika. Mot kvällen ska jag äta middag på pizza hut med Emelie samt ha lilljul med henne. Och efter det ska jag åka till Philip. Välplanerad dag, underbart.

Bästaste

Thea&Tindra <3

Ni är det bästa som har hänt mig. Båda två. Och jag kan inte tänka mig ett liv utan er, det är omöjligt. Det finns ingenting på hela planeten som jag värderar högre än er & jag skulle på riktigt kunna gå igenom eld & vatten för eran skull. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar er. Och jag kan inte beskriva känslan när ni ropar på mig, kramar & pussar på mig. Jag kan heller inte beskriva känslan av att se er gråta när jag lämnar er, det gör så fruktansvärt ont inuti mig & kunde jag skulle jag ta med er överallt. Ni är dom bästa systrarna på hela jorden. Ni gör mig lycklig!

hm

Folk ber mig sluta röka. När jag säger nej, så säger dom promt "gör det för min skull", men ge mig en anledning till att jag ska göra det för någon annans skull? Ska man göra något, så ska man göra det för sin egen skull. Självklart ska man ställa upp & göra saker för andras skull också, men så som tex. rökning, det ska du sluta med för din egen skull. Tänkte bara påpeka det!

!

Igår blev det party, var roligt! Håller på att fixa mig just nu. Ska åka upp till Centrum & träffa Oskar för att prata om nyår osv. Kolla lite i Centrum ska jag göra också. Senare ska jag träffa JempaSvempa & kanske Philiiiiiip. Awesome!

nyårslöfte.

Mitt nyårslöfte ska vara att glömma år 2010.

veckans ska göra!

* Träffa Oskar nu.
* Köpa nyårsklänning.
* Träffa Alize.
* Lilljul med Emelie
* Träffa Jennifer.
* Träffa Philip.
* Fira nyårsafton med Jennifer & Mimmi.