hej & hejdå

Hej jag har jätte ont i magen & avlider snart så täntke bara visa att jag lever. tack och godnatt.

Och jag saknar dig mestaste, sluta va på praktik och engagera dig lite i mig...... (driiiiv)

tröttis

Jag är helt mörbultad efter träningen, så jag har precis tryckt i mig en billys panpizza. Ska nog stänga av datorn nu & hämta chips & dipp & cola till solsidan & Wallander som jag ska mysa till med mamsen. Vi hörs imorgon.


Saknar mina bästisar..

fullbokad

Godmorgon! Jag tänkte bara skriva en snabbt inlägg innan jag ska börja fixa mig för att åka till Riksäpplet på årsmöte med föreningen. Igår var jag ute för första gången på 3 veckor, tog det riktigt lugnt & det var skönt! Jag åkte först till Elin Torsler, vi mötte upp Johanna & Tessan & åkte till Trollbäcken, jag hade inte så kul där så jag åkte till Handen där jag mötte Ludde, Eric & Robin & drog till en lägenhet som Ludde lånat mitt emot Olearys. Det var jätte trevligt & hade inte träffat dom på ett tag så det var super, Linn & några andra tjejer var också där! Nu ska jag styra upp mig. Planerna för idag är :

  1. Årsmöte klockan 14.00
  2. Käka lunch med några i laget efteråt.
  3. Träna 17.00
  4. Sova!




Jag & Ludde i höstas

saturday

Godmorgon! Gick upp för en stund sen & Philip blev hämtad vid 10 i morse, han skulle på match.. Vi tittade på TV igår & myste. Jätte skönt! Nu ska jag byta om & fixa lite eftersom jag snart ska åka på träning.
EN VECKA & EN DAG TILL DM, RAYS!

Ser ni hur stark jag är? Ouff biffen!

saturday

Godmorgon! Gick upp för en stund sen & Philip blev hämtad vid 10 i morse, han skulle på match.. Vi tittade på TV igår & myste. Jätte skönt! Nu ska jag byta om & fixa lite eftersom jag snart ska åka på träning.
EN VECKA & EN DAG TILL DM, RAYS!

Ser ni hur stark jag är? Ouff biffen!

kärlek

lite små rädd

Gjorde mig lite middag direkt efter jag skrivit det. Det fick bli en bit fläskfilé med pommes & beasås. MUMS! Dock tråkigt att äta ensam, men what to do när familjen är på hockeymatch & pojkvännen tränar hockey.. Hockey, hockey, hockey överallt, blir gaaaalen, haha. Nej, men tror Phille är påväg hit snart, så då slipper jag vara ensam. Min ytterdörr är jätte läskig, i och med att det blåser så mycket ute så låter det som att någon knackar på hela tiden & blir livrädd.. Känns som att någon kommer komma in & skjuta mig.. Vill inte bo i Jordbro, it's scary.. Okej, nu vet ni det också! Tack och adjö.

bilden är made by jennifer!


Tack för allt Jennifer, du är undebar & jag är så himla glad att jag har dig, min knasboll!

friday night

Sitter hemma i soffan, är ensam hemma & ska snart laga lite middag. Senare kommer Philip också, om planerna går som planerat dvs. Kan ju berätta att dagen har gått ytterst bra för mig, dock fick jag ännu ett IG på matteprovet (jag är sämst i matte & har typ fått godkänt 3 gånger i mitt liv eller ngt..) men antecknade hela matte lektionen & var aktiv på svenskan också. Så är nöjd med dagens insats! Nä, om man ska börja med maten så man har något att göra..

Jag fönar Fridas hår.
(bilden är tagen i typ september, oktober & jag ser hur mycket smalare jag blivit sen jag började träna cheerleading igen..)

onödigt

Hej. Jag har rast & sitter i soffan & äter chipz. Snart börjar svenskan igen med debatt, kul, ellerrr. Nödvändigt inlägg, nej. Hejdå!

Robin umgås för mkt med mig så han håller på att bli tjej..

friday

Godmorgon. Ska strax gå mot bussen som tar mig till skolan för den värsta dagen på hela veckan, vi har matte & svenska idag & jag slutar 15.00. Då åker jag nog direkt hem tror jag. Får förmodligen sällskap av Philip ikväll efter hans träning också. Låter bra de! Nu ska jag borsta gaddarna. Ha en bra dag!

FUL BILD PÅ MIG OCH MIMMI

sliten

Nu har jag äntligen plockat ihop på mitt rum. Man kunde inte ens se golvet innan... Nej jag har inte för mycket kläder, jag har för liten garderob :) Nu ska jag gå ner & hämta yoghurt & nesquick, ta en huvudvärkstablett samt ett glas juice & lägga mig i sängen & gosa. Imorgon är det FREDAG & den värsta dagen i skolan..

Poss

halv åtta hos mig

Godkväll. Sitter i soffan & tittar på underbara programmet "halv åtta hos mig". Han som kommenterar hela tiden är den roligaste jag vet, kan sitta & skratta åt saker som han säger hur länge som helst! Hur som haver så har jag spenderat dagen i Farsta Centrum tillsammans med Elin, vi tog en fika & pratade mellan allt från himmel till jord & sen gick vi runt lite & sedan åkte vi till Handen C, & sen åkte jag hem. Nu har jag ätit middag & så. NU SKA JAG STÄDA!


Den härliga speakern i Halv åtta hos mig!

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick en miljon kronor så skulle jag först & främst slänga alla mina kläder, allt mitt smink & allt jag har & köpa nytt, nytt, nytt! Skulle unna mig massa dyra skor, väskor & jackor.

Sedan skulle jag ge min mamma pengar, och lägga undan pengar åt mina systrar som dom kan få när dom är äldre. Skulle även ge min mormor, morfar & farmor pengar.

Sist skulle jag skänka pengar till cancerfonden eller unicef.

facelook