trött b-rud

Har hjälpt mamma att slå in en massa paket, vi hade 150 paket att slå in & nu har vi slagit in ungefär hälften för sen tog tejpen slut! Nu tänkte jag gå & borsta gaddarna & gå & lägga mig, har ont i magen & är satans trött. Tack för idag, slut för idag.

GE MIG THAILAND IGEN!

svar på tal

alltså shit bestäm dig, ena sekunden är emelie englund din bästa vän, sen nicole, sen elin torsler, sen mimmi meurk & nu robin ström. beslutsångest kanske? hahaha

Svar: Jag har egentligen tre bästa kompisar, ja de har jag, & det är Emelie, Mimmi & Robin, men nu tänkte jag skriva om den personen som jag känner att står mig närmast just nu, för det är olika med dom från period till period. Sen har jag velat fram och tillbaka jävligt mycket mellan olika personer, svar ja, men det är mitt problem & inte ditt. Huvudsaken är väl att jag håller reda på vem som står mig närmast & inte du? Eller?

!

dag 7, min bästa vän

Hoppar över dag 6, för jag skriver ändå om min dag.

Min absoluta bästavän heter Robin Ström. Det finns ingen som förstår mig bättre än vad han gör, och det finns ingen som hjälper mig så mycket som han gör heller. Robin är min trygghet, utan honom skulle jag vara helt tom. Han har gett mig så himla mycket på så kort tid. Han har verkligen visat att han bryr sig om mig till hundra procent. Han har lyft upp mig flera gånger när jag kännt att jag faller & han lyssnar bättre än någon annan. Han har stått på min sida igenom ur & skur & igenom många tråkiga perioder (där han kunnat valt någon annans sida!), men han har verkligen bevisat för mig att jag betyder något för honom. Jag skulle lätt offra min arm för honom eller gå hundratals mil i 20 minus grader bara för hans skull. Jag är så sinnessjukt glad över att jag har honom, det går knappt att förklara. Och jag får tårar i ögonen bara av tanken på ett liv utan honom. Och precis som du sa till mig, så oavsett vilken kille jag blir tillsammans med, även om det är Chad Michael Murray eller Brad Pitt, så kommer Du alltid vara min nummer 1, i alla lägen! Robin Johan Ström, jag älskar dig.

DOM BÄSTA

I don't want you to see, but you see just as much as me..
Ni är mina änglar, det bästa jag har & det bästa som kommer hända mig också.
Jag vill erat bästa, jag vill inte att ni ska få se vissa saker som ni får se..
Utan er är jag inte hel & jag saknar er så fort jag går ifrån er.
Ni kan göra mig på så läskigt bra humör bara genom att ropa på mig.
Jag är så stolt över er båda två redan. Ni är dom finaste systrarna man kan få.
Jag kommer stanna hos er tills den dagen jag dör.
Jag älskar er mer än någon annan, och jag kommer alltid finnas här för er.

fett söt tjej

sanningen bakom löshåret..

Jag hatar mitt hår. Mitt självförtroende sitter i mitt löshår & i min plattång. Ni har inte sett sanningen bakom plattången, det tar vi en annan gång..

sjukizzzzzzzz

Helt död. Ligger hemma i soffan & har svinont i min mage. Så det blir ingen skola för mig idag. Nu har jag fått det sagt. Tjing tjing!

 Nejnej, vi är inte släkt..

dag 5, vad är kärlek

(hoppade över dag 4 för den var jätte tråkig!)

För mig är kärlek något som man bygger upp med någon som man verkligen tycker om. Kärlek växer sig fram genom tiden, det finns inte från början. För mig är kärlek så mycket mer än bara kärlek, det finns så mycket runt omkring som ska fungera & finnas för att det ska kunna kallas för kärlek. Man måste känna en tillit till varandra för annars fungerar det inte i längden, man ska känna trygghet & kunna vara sig själv till hundra procent. Man ska vara ärliga mot varandra & aldrig gå bakom den andres rygg. Man ska ha roligt med varandra & kunna berätta vad som helst för varandra. Ungefär det är kärlek för mig. Det låter kanske petigt & så men utan dom här sakerna fungerar inte ett förhållande.

svar på tal

Absolut kan jag försöka börja blogga om något mer än vad jag gör på dagarna. Men ge mig jätte gärna alternativ på vad jag ska blogga om, för i mitt huvud står det still! :)

glad idag

Vill gå upp för trappan & slänga mig i min säng igen.. Men nejnej, Elin du ska kriga till Liljeholmen i dessa 14 härliga minusgrader. Istiden är påväg, jag lovar. Har skola från 9-15 & efteråt drar jag till HAHAH SKIT I DE NI! Skoja, eller? Äh pallar inte. Nu ska jag borsta gaddarna & rulla till bussen. Om jag inte kommit hem ikväll så har jag frusit fast någonstans! Ha en skitbra dag! TJAAAARÅ
Ps. Är faktiskt glad idag, första vardagen jag är glad på typ.. 100 år, heehehe.
 
Fett snygg tjej

mhm

Jag är skittrött. Jag dör! Jag är helt, helt slut efter träningen. Har ont i varenda kroppsdel. BLÄ. Har tryckt i mig en kebabtallrik för en stund sen & nu kollar jag på BECK & ska snart hoppa in i duschen & sedan gosa i min säng! Nattie

3 bilder från fredag




Hahahahah dör!

igår/idag

Godmorgon!

Igår: Tränade mellan 14 - 17 & fick skjuts av pappa hem. Duschade, åt & dekorerade lite pepperkakor med familjen & sedan fixade jag mig för ännu en utekväll. Drog & mötte Mimmi i Handen, åkte hem till David & Eric där vi var ett tag innan vi åkte till Alfons på partaj. Därifrån tog det mig 4 timmar att komma hem, jag var hemma vid 05.30 & ännu en gång hade jag frusit till is. Pappa är inte så glad men det var inte mitt fel att det var snöstorm & bussarna inte kom..





Idag: Jag ligger just nu i sängen & är rätt död. Ska snart börja packa & städa för idag åker jag tillbaka till mor min. Ska träna mellan 17 - 19 också samt möta Mimmi med hennes väska som jag tog igår. Ja, det är väl det som händer idag vad jag vet. Puss rå

tjatja

Hejhej! Gårkvällen blev inte som planerad. Skulle på fest hos Jannike men det sket sig så vi drog på fest i Järnåldersringen istället. Skojskoj, dansade typ hela kvällen, yeeeah. Kom hem vid 03.00 tror jag & jag var bokstavligt talat en frusen isbit. Har aldrig fryst så mycket någon gång tror jag. Satt ute i en timme i Handen för att vänta på bussen, blä. Kom iallafall hem & slängde mig i sängen & somnade direkt. Nu ligger jag i sängen, har varit uppe & ätit frukost & om en timme är det träning!

Jag & Freppeeeeer förra helgen