emie pemie

Har varit vaken sen typ halv 9, helt sjukt. Kommer itne ihåg sist jag vaknade så tidigt av mig själv. Gick upp & åt frukost & så i lugn & ro innan jag hoppade in i duschen. Nu har jag fönat barret & gjort en inbakad fläta på mig själv, sminkat mig & klätt på mig. Ska snart börja rulla mot bussen & åka till Emelie i Vega & hänga med henne & Johan idag. Blir bra det. Kanske hörs där eller på mobilen :) Såhär ser jag ut idag!


Min nya bästa USA tröja som jag köpte igår. Helt kär!

tired

Ligger i sängen. Är helt slut efter min träning. Helgen har varit väldigt lugn, i fredags praktiserade jag till 19.00 & sedan åkte jag till Lollo en stund, mådde dock inte så bra så gick hem & sen körde mamma mig till Philip. Igår åkte jag till Centrum & köpte hörlurar när jag vaknat. Sen åkte jag hem, gick ut på en powerwalk/springtur i 45 minuter. Sedan hjälpte jag till lite med maten & sen kom Philip & vi åt middag. Idag har jag varit i Farsta med Robin & Viktor, sen kom Sabina & Natta också. Det var trevligt & fick med mig en tröja som jag var väldigt nöjd med hem. Blev träning mellan 19 - 21 & nu är jag helt slut. Har inte ens duschat (ja, jag är äcklig) men jag kommer inte ens orka det, så ska nog sova nu tror jag. Slut tjej.


Saknar Cypern. Saknar värmen. Saknar solen.

Godmorgob

Sitter och väntar på bussen påväg till praktiken. Idag är det sista dagen där. Lite sorligt sådär! I natt sov jag hemma och har sovit så sjukligt gott i min alldeles egna bästa säng ! Vi hörs kanske senare :) puss

♥ min klassis

lonley

Happ, sitter helt ensam hemma hos Philip. Ingen är hemma.. Fick ringa hans mamma & hon fick guida mig till extranyckeln som låg på ett jätte läskigt ställe & de var kålsvart. Scary! Får vara ensam minst en timme till innan någon kommer hem, wei.
Dagen har flytit på bra iallfall. Klippte & färgade Sara, åt lunch med henne (pizza, mohaha). Sen tvättade jag Linneas hår (en annan praktikant) innan Maria kom & det blev en klippning på henne. Till sist kom Emelie & fick sig en klippning. Så dagen har gått riktigt fort eftersom jag typ jobbat konstant. Awesome!
Nurå? Ah får väl kanske passa på att blogga lite ;)
Bjuder på en puss. Det var snällt va?

Godmorgon

Sitter på bussen påväg till praktiken. Är helt dööd. Ska iaf möta upp min kusin Sara för en färg, sling & klipp!:)

Igår tränade jag Panthers och oj så bra det gick! Själv har jag inte träning förrän på söndag, så de så.

Amen ska rulla av bussen nu så hörs vi när vi hörs!!

Svar till dig om Stingrays

Ja alltså jag tror att det beror på, om du går i en annan förening är de typ för sent tror jag för man ska ju skriva såna här "förenings-byte-papper". Men du kan ju maila någon av mina tränare, Mikaela eller Melissa och fråga dom, deras mailadresser finns på powercheer.se :)

fett fest

Men har verkligen inte haft tid den här veckan. Praktiserar ju till 18.00 varje dag vilket förstör hela mitt liv. Får stressa som en idiot till träning och så. Sen är jag helt död efteråt & somnar som en stock. Ja, men det är bara en vecka kvar & sen är det höstlov. Nice som fan!

Just nu sitter jag iallafall hemma, hemma för första gången på riktigt den här veckan. Har bara varit hemma 1 gång till den här veckan & då duschade jag & åt på en halvtimme. Snabba puckar vet ni. Har varit hemma i ungefär en timme. Sov hos Philip inatt & igårkväll var jag på fest hos Rosa, en tjejkompis. Det blev inte så lyckat så jag åkte hem vid 00.30 tror jag.

Idag är det andra bullar. Ska träna från 16.00 - 19.00, efter det ska jag typ flyga hem till Emelie för att slänga mig i duschen & fixa mig, hon har tjejmiddag &den börjar 18.30 så jag blir sen & kommer lukta svett bland alla andra fräschingar. Hon ska som sagt ha tjejmiddag eftersom hon fyllde år för någon vecka sen, 16 barre, min lilla älskling börjar bli stor! (hihi). Så vi lär väl partaja oså ikväll. Ah, nej nu ska jag laga fiskpinnar med potatismos (♥). Helt awesomeeeeeeeeeeeeeee.


Ja jag är jätte ful. Men jag älskar dig, Emelie. Det vet du! ♥

Sliten tjej

Hallådär och godmorgon! Är påväg till bussen för att åka till praktiken. Det är svinkallt ute, håller oä att frysa ihjäl om mina händer. Den här veckan är så sinnessjukt stressig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Idag slutar jag jobbet 18.00 och har träning i svartis 19.00.. KILL ME. aja. Har massa kul att se fram emot i helgen så de jämnar nog ut sig!

Såhär ser jag ut idag :)

Hahah härmade anna och skickade sms till 118800 hahaha

Haha tack för den "hunks";)

Godmorgon!

Sitter på bussen påväg till årets första praktik. Är inte speciellt nervös, är mest otaggad.. Hoppas de blir bra iallafall. Träningen igår gick rätt bra tyckte jag ! Aja, jobbar från 10.00 - 18.00 så ah ändra hörs vi under dagen eller så hörs vi ikväll! Pussen

h3h3h3h3

Tänkte bara meddela att jaaaaag, Elin Hultman, fyller 18 barre om mindre än 3 månader. Det är värt ett WOOOHOOO!

ingen bloggning

Harninte haft tid/lust att blogga något på senaste tiden. Har varit mycket överallt typ. Men nu ska jag börja igen ;) 

Kan berätta lite om helgen iallafall!

Fredag: Var i skolan mellan 08.00 - 13.00. Hade Engelska B på morgonen & de gick bra. På eftermiddagen hade jag Projekt&Företagande & fick veta mitt betyg på provet vi hade veckan innan & fick mitt första MVG i gymnasiet. fick 31,5 av 34 så hade 2,5 fel. Sååååå nöjd & glad! Efter skolan åkte jag hem, kollade TV & packade lite. Åkte till Handen & mötte upp Ellinor & åkte hem till henne. Fixade oss, åt middag oså & sen kom några som vi förade lite med. Sen drog vi på fest i Klenavägen. Var rätt trött & seg så drog hem vid 01.30 till Phille & somnade bums!





Lördag: Vaknade upp brevid min bästa & vi gick upp & åt pannkakor som hans mamsi lagat till oss. Sen la vi oss i sängen igen & bara var. Åkte hem till mig sen & påvägen hyrde vi en film. Kom hem, lagade mys-middag & sen kollade vi på 3 filmer innan vi somnade!


Idag: Vaknade upp brevid bästa igen, jag gjorde frukost på sängen till oss & sen till lunch åt vi våfflor (haha variation!). Sen har vi bara chillat & han åkte på träning för ett tag sen. Jag ska städa undan lite här för mamma har varit hos Lasse i helgen så hon kommer hem ikväll. Sen ska jag packa lite & fixa mig inför träning som är mellan 17.40 - 20.00. Har inte tränat på över en vecka för att jag varit förkyld så ska bli awesome att träffa mina bästa lagkompizar igen!

Tack Bästaste mamma

Godmorgon!

Sitter i skolan och väntar på att läraren ska komma. Har engelska b på morgonen och sen prov i projekt
Och företagande på eftermiddagen. Är heeelt död. Har sovit jätte konstigt i natt .. Ikväll blir de party med bästa tjejerna! Vi hörs säkert under dagen. Puss