min pappa <3

häftigaste flätan jag sett. nästan kär!

Subtelne_zdjecia_kobiet_nr6_13_large

tired

Nu tänkte jag se om de finns något vettigt att underhålla sig med på TVn. Ni får sova så gott så kanske vi hörs imorgon om jag har tid och lust. Pussen på kramen.

Sålänge bjuder jag på den här bilden på mig & godingen Bella.

min!



Känslorna som du får mig att känna, har ingen annan människa på jorden lyckats få mig att känna förut. Du är den ända jag vill vara med, den ända jag vill ha. Din kärlek betyder allt! Du är den finaste som vandrat på vår jord. I love you.

söndag

Trevligt med en hel dag med regn. Nej, skulle inte tro det va. Har haft dödsont i magen hela dagen så nästan hela dagen har spenderats i soffan, under filten. Åkte & handlade mat på Maxi med mamma en sväng dock. Sedan låg vi i varsinn soffa resten av kvällen & glodde på "Kärlek på menyn" med jordgubbar oså. Jätte mysigt om jag får säga de själv, vilket jag får! Imorgon ska jag förhoppningsvis färga min härliga utväxt som är sisådär en decimeter lång (skämt). 

Bilden passar bra in på hur jag känner mig just nu. Typ ensam. Yes!
Tumblr_ln1zg81joa1qax5zzo1_500_large

l.o.v.e

200144_190948794281662_127220213987854_487464_3055534_n_large

jag saknar er, tjejer


svar på frågor

Lello<3:
Åhh vad najjs, du är cheerleader! (Hahah jag också :P)
Har hört massor om dig på bloggar och sen så ba nej nu så ska jag kolla vem den här tjejen är. Så ba hon är cheeleader, fan vad najjs :DD <3 Ni va grymma på RM, såg er :) <3
Svar: Ja, jo de är jag ! Haha, va? Vad har du hört om mig & på vilka bloggar?;O Tack så mycket!

Anonym:
Vad har hänt mellan dig & Mimmi?
Svar: Ingenting har hänt mellan mig och Mimmi, vi har bara glidit isär antar jag. Sånt som händer, men vi är fortfarande vänner & hörs emellanåt.

Anonym:
har jennifer nån blogg? :)
Svar: Nej det har hon tyvärr inte!

skön bild från förra sommarn!

hos pappa

Hej på er! Har inte hört av mig på ett tag nu då, sen i fredags rättare sagt. Men är svårt att göra de nu när de är sommarlov och så. Just nu befinner jag mig iallafall i min pappas nya hus, i Oxelösund. Pappa hämtade upp mig hos älsklingen vid 16.30 & vi gjorde lite ärenden innan vi åkte hit. Har varit sjukt mysigt att få träffa mina älskade änglar igen, var nog över en månad sen vi sågs. Och även jätte kul att träffa Pappa&Erika också. Nu ligger jag iallafall i min säng här, i mitt nya rum. Känns bra, mycket bättre än jag trodde. Men åker tillbaka till Haninge imorgon bitti, med pappa när han ska till jobbet.


Gammal bild på mig & Thea <3

<3

Gårdagen var super rolig. Robins student & allt. Dock blev natten inte som planerad utan jag var hemma 00.00, lite segt sådär. Menmen! Nu ska jag iväg till Rudan & sola med Emelieeeee.


Grattis ännu en gång, min bästevän! Hoppas du hade en fantastisk dag & tack för att jag fick vara med & dela den med dig! <3

<3

Jag&Angelica på tävlingen.

hejhej

Hej på er! Dagen har spenderats först med Philip i Centrum, köpte present till hans pappa. Sedan mötte jag Viktor&Mackan & vi åkte in till stan, vi kikade runt lite & sedan mötte jag upp farmor! Vi fikade & sedan köpte jag en klänning, för imorgon tar min bästavän Robin studenten!!!! Wohohoho! Såå roligt! Så klockan 12.00 springer han ut, sedan åker han flak & sen är de hans mottagning som jag ska på. Senare på kvällen ska jag förmodligen på fest med Jennifer, kommer nog bli kanon. Så jag ska snart sova, måste få massa sömn så jag orkar hålla mig vaken imorgon. Tänkte bara visa att jag lever!


Världens bästa booobbin!

myspys

Hello guys! Just nu ligger jag hemma hos min käre pojkvän i hans säng. Vi har precis varit iväg till Djurgårdsplan & köpt goooodiiis! Vi ska lägga oss & titta på "Min låtsasfru" och äta massa gotitgott nu. Dagen har spenderats först med min bästaste Emelie, vi cyklade upp till Djurgårdsplan & åt glass & myste, sen åkte jag hem till Philip & vi solade lite & sedan har vi bara chillat, ätit middag & så. Jätte mysigt & det är skönt att vara hemma igen. Nu ska vi glo film, höres!

NÄST BÄST I SVERIGE!!!!!

Nu är jag hemma & med mig har jag en silvermedalj som vi verkligen förtjänade. Vi var helt sick grymma & nu är vi näst bäst i sverige. Känns sjukt ! Jag kom iaf hem vid 01.30 i natt & självklart fick jag spendera natten med min älskling. Så det var skönt att få vakna upp i sin egen säng och med honom! Nu är han iväg på träning & jag ska ut & få mig lite sol! Hörs senare!!