godkväll

Hej på er! Sitter hemma i soffan med mamma & tittar på någon serie på 1an. Åkte till Emelie & hade myskväll med henne & Johan igår, som jag sa. Vi tröck ner oss alla tre i Emelies säng med chips&dipp & en film. Jätte mysigt! Åkte hem till Philip imorse & gosade ner mig i sängen med honom. Vi åkte till Haninge C vid 14.00 tiden & köpte present till min syster & kikade runt lite i affärer. Sen skiljdes vi åt för att han skulle på träning så har bara chillat hemma sen dess & väntar nu på att han om ett tag ska komma hit & sova här!:)


Saknaaaar

bebooooooooo

Saknar även den här slembollen som jag inte träffat sen i torsdags! (INTE OKEJ)
Skönt att man får se ditt söta nylle imorgon då!:) Love you bebis <3 

lite gamla bilder


Johan, Emelie & Jag för ungefär ett år sedan. Fan va liten Emelie ser ut, haha! (hon var ju trots allt 14, hahaha)


Jag (blundAAAArn) & Emelie i somras on the beach.


Emelie&jag har myskväll för ett år sen

Emelie, fett snygg

:)

Du är så utlämnad. Så bortglömd.
Du är ensam & det kommer du förbli. För alla vaknar tillslut.
Och att veta att jag faktiskt är lycklig idag, är det värsta du vet.
Men du kommer aldrig ens i närheten av mig igen.
För jag hatar dig.


Bild från i somras.

myssspyss med världesn bästa

Nu har jag ätit lite, blev mat från Pizzerian så jag tog kebabtallrik! Awesome. Satans gott. Sitter uppe i sängen nu också. Ska ta tag i mitt liv & packa väskan för att sen åka & möta Emelie & spendera kvällen med henne & Johan framför film & massa gott! Sover även kvar hos henne med dom så jag har nära till Philip som jag ska till imorgon, plus att det är jobibgt att åka hem sent på söndagar. Nu har jag 45 minuter på mig att styra upp dehär. Ciao!

Johan & Emelie för ett år sedan ungefär.
SÖTIZZZZZZAR!

min helg

Hej svejs! Drar snabbt igenom helgen.

Fredag: Bowling&Middag med familj&släkt. Sen åkte jag till Abbe där de va lite folk, bla. Emelie&Johan. Åkte hem vid 01.00.
Igår: Var hos pappa hela dagen med mina systrar. På kvällen låg jag i fosterställning från 20.00 - 23.00 & hade ont i magen.
Idag: Varit i Centrum & fikat med Roooobin.

tack och godnatt

Nej, nu har jag fört över massvis med gamla bilder från min lilla rosa dator till skoldatorn samtidigt som jag tittat på Big Brother & pratat med Robin i telefon en sväng! Ska stänga av nu & krypa ner i sängen för att få en god natts sömn. Godnatt på er.


Min plutte bebis Tindra fyller 2 år nästa vecka, min lilla älskling!

creapy

Nice att man tydligen bytt namn.
Hörru Johana Björkman, du vet att det är olagligt det du håller på med? Att sno någon annans identitet.

förra vintern/ i somras






1/1-11 <3

Jag älskar dig.

tutti frutti

Har rast nu & sitter & chillar med den här fula jäveln till låten "tutti frutti" med Kalle Moraeus, riktigt bra låt dedär!


Love you fula fan

torsdag

Godmorgon på er. Kom precis in i klassrummet & ska ha Hantverksorientering. Slutar 11.00 så det är skönt, gillar torsdagar! Hoppas även på att få träffa Philip idag igen eftersom han åker iväg i helgen. Ska fiska fram en lapp i veckan & ta upp min frukost nu. Puss rå!


L O V E

onsdag

Hejhej! Har precis lagt mig i sängen & kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Skulle egentligen badat på idrotten men så blev det inte för min del! Så nu ligger jag här & väntar på att min kära pojkvän ska komma hit. Klockan 19.00 är det träning med bästa Rays också. Dethär kan bli en bra dag!


Lycklig tjej

nice dag

Skoldagen gick snabb, blev lunch på Donken med världens bästa Fia & efter det stylade vi Floristerna & det var skojigt för jag fick ett riktigt långt & tjockt hår att jobba med. Efteråt åkte jag direkt hem till min älskling & var med honom. Mamma hämtade mig vid 19.00 för att han skulle på träning. Nu är det Big Brother som gäller. Pusshej

Härliga brudar på donken

FRÅGESTUND

Det har kommit in ett flertal frågor om hår osv. Så nu kör vi på en frågestund som får handla om allt från hår till hur gammal jag är osv. Kör ba!


 Bild lånad från Google.