VALBORG

Dålig uppdatering, jag vet. Idag är det valborg & jag har precis kommit hem från träningen. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag. Om någon timme eller så börjar mina kära tjejkompisar droppa in hit, vi ska grilla & äta middag för att senare dra ut på partaj! Kommer förhoppningsvis bli en kanon kväll!


Bjuder på en gammal party bild!

bildbomb med gamla bilder!


Jag&Elin Torsler


Jag & Ellinor


Jag & Erika

Christopher & jag

Dennis A & jag

Jag & Mackan

Jag & Pierre

Filip & jag

DM 2008, Cougars

Victor & jag

Tisdag

Dagen har varit super. Fick ju träffa mina kära klasskompisar som jag inte träffat på många veckor nu. Skönt att komma tillbaka också. Hade Engelska första lektionen, gick igenom en del till Nationella & sen hade vi frisör på eftermiddagen. Där färgade vi en utväxt på våra dockor, min & Annas dockor fick bli röda i utväxten & även min hand fick sig en klick rött, fräsigt. Nu är jag nästan precis hemkommen & har bytt om till myskläder! Är dödshungrig så ska nog gå ner & börja laga middag tills mor min kommer hem.


Jag & Anna på kräftskiva hemma hos henne i höstas !:)

shopping

Stort solpuder - Kicks 169 riksdaler
Eyeliner - H&M 30 riksdaler!

GRATTTTIS !

Grattis Ludde på 20-årsdagen ! <3

outfit+facelook

tjockis

Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan hoppa ner i sängen med en kopp te. Godnatt på er!


YEY

E <3 E

Aldrig ska jag sluta älska dig. Min bästa vän i vått & torrt!

new life

Imorgon börjar mitt nya liv. Det betyder :

Ut & springa / power walka 3 ggr (MINST) i veckan.
Cheerleading 3 ggr i veckan.
Chips, godis & cola förbud.
Jag ska tänka på vad jag äter.
Jag ska dricka masssssssor med vatten/citronvatten.

Lycka till Elin Hultman.

påskmat!

Jag har hållt på & städat & fixat nu ett tag, har lyckats trycka in alla mina kläder i min lilla fjutt garderob & styrt upp en tvättmaskin, ska nu ner & fixa disken. Duktig hemmafru Elin! Mamma ringde även nyss & sa att hon snart är hemma, hon har ju varit hos Mormor&Morfar i Dalarna sen i torsdags, så jag har typ fått fira påsk själv, haha. Mormor blev så ledsen över att jag fick sitta ensam & äta nudlar på påskafton så hon har varit världens bästa & skickat med lite påskmat till mig som jag ska trycka i mig direkt mamsen kommer hem. Finaste mormor!


Mormor, jag & morfar när vi var påväg hem från Sälen & åt lunch med dom <3
Love you, bigtime!

.

Du vet inte hur mycket du sårar mig. Hur ont det gör. Hur dum i huvet jag tycker att du är. Att du får mig att tveka på alla killar i min närvaro. Att du får mig att känna mig pytteliten & utan talan. Jag är trött på att ta den här skiten från dig. Du är en idiot, en idiot som jag är tvungen att leva med. En idiot som jag är bunden till. Och det ända du är bra på, är att dra.


fuck off


bra lov!

Mitt lov har varit kanon. Fint väder & fina vänner oså. Tyvärr har jag inte ens orkat tänka på bloggen, och vet inte om jag kommer orka i framtiden heller. Designen är så förbannat tråkig & jag har knappt något att blogga om oså..

Om ni undrar så har jag iallafall precis kommit hem, har varit & ätit kebab med Erika i handen & nu ska jag städa & fixa massor här hemma, har typ bott hos Philip i helgen så måste tvätta & massa sånt innan mamma kommmer hem.


Ful bidl från i lördags

chääääärleeeeek

påskafton

Tjenare mannet! Glad påsk förresten.
Sitter vid matbordet hemma helt ensam & äter en lyxig & glamorös påskmiddag (NUDLAR). Det är skitkul verkligen! Har inte orkat uppdatera speciellt mycket nu när de varit lov & så fint väder. Har knappt varit hemma heller. Idag har jag iallafall ätit påskfrukost med Philips familj, sen åkte jag till pappa en kort sväng & hämtade lite grejer, åkte till Centrum & mötte Emma, åt lunch & sen träääääning med bästaste Rays. Kom hem & har percis duschat. Vet inte än vad kvällen har att bjuda på med hookar antagligen upp med min pojkvän.


Emsor <3