tröttis

Kvällen har spenderats med mamma i soffan framför först "Robinson" & sedan "Efterlyst". Nu ligger jag i sängen & kikar på "save the last dance". Ska försöka sova alldeles strax för att orka upp till skolan imorgon. Imorgon är även första träningen med laget för den här terminen, får dock bara kolla på men ska bli kul att träffa alla igen iallafall! Ska försöka fixa så jag kan mobilblogga snart också. Men nej, nu äre sovdags. Pussen!


Jag i fredags innan jag åkte till Ellinor.

fyra saker jag stör mig på.

1. Folk som ljuger/hittar på rykten.
2. När folk kommer till skolan med dålig inställning & gör så alla andra blir negativa.
3. Folk som inte håller käften på lektionerna.
4. När man ringer någon & den inte svarar / inte ringer upp.

härmar alla andra bara för att :)

1. Fyra saker jag stör mej på
2. Fem saker jag är beroende av
3. Sex saker jag måste göra i mitt liv
4. Typ av killar jag faller för
5. Det här hade jag på mig idag
6. Dem saker jag ofta funderar på
7. Mina djur
8. En låt som får mig att gråta
9. Mina rädslor
10. Vad jag vill ha för tatuering
11. Fem platser jag vill åka till
12. Vad jag tycker om homosexualitet
13. En bild på mig som liten
14. Vad jag skulle göra om jag vann en miljon
15. En bild på mig som är ett år gammal
16. Det här åt jag idag
17. Mina favoritartister
18. Min bästavän
19. Sporter jag har gått på och går på
20. Så här ser mitt rum ut

dom SKA bli mina !

hallådär!

Som ni ser nu är bloggen under ombyggnad. (kan man säga så??). Men tänkte försöka få tillbaka blogg lusten med att köra igång en lista & försöka få in lite blogginlägg idag. Kan ju berätta att jag är sjuk, har hostat som en idiot i 4 veckor nu, ätit hostmedicin i 10 dagar (som inte fungerar!) & igår fick jag en 10 dagars kur pencillin. Så jag struntade i skolan idag för att varva ner lite, vilket jag ska göra. Kanske till & med ska göra lite arbeten hemifrån. Och Philip ska operera bort sina halsmandlar idag också, siiiick. Jaja. lägger in listan i ett annat inlägg. Pussen!


Ellinor var a rich bitch igår inne i staden Stockholm.

keff tjej

Har inte bloggat på 5 dagar och det är endast för att jag inte ens klarar av att gå in på min egen blogg för att den är så ful. Men ska nu få hjälp av en tjej i min klass så snart så sätter jag igång igen!

nattie

Jag är dödstrött. Har bara varit i skolan i 4 timmar men är ändå helt slut! Vi gjorde inte så mycket i skolan, vi fick busskort, information om veckan, scheman & så. Sen träffade vi dom nya frisör ettorna, träffade våran nya rektor & så. Var rätt skönt men konstigt att komma tillbaka. Imorgon ska vi ha workshop på morgonen för ettorna, sen på eftermiddagen ska vi styla dom. Så de blir roligt att få hålla på med hår imorgon! Fredag bestod också bara utav frisör. Så jag är nöjd! Nä, nu ska jag slänga ner datorn på golvet & försöka få en god natts sömn utan någon hosta (SNÄLLA GUD!) för den förstör mina nätter. Vi hörs imorgon! Pussen


Jag & Fia fis i våras!

yey

Hej på er.
Har precis kommit ut ur duschen & innan det var jag hos mammas kompis & klippte & färgade deras dotters hår. Blev bra tyckte jag! Jaha, imorgon är det skola. Imorgon början jag i 2an. Fuck my life säger jag bara. Ska bli skönt med rutiner, men är inte särskilt taggad på de överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Dock hoppas jag att det ändras imorgon. Nu ska jag ta fram kläder oså så jag har de gjort tills imorgon, sen ska ajg faktiskt krypa ner i sängen & försöka sova. Tänkte bara visa att jag lever, kanske hör av mig imorgon. Ciao!


En del av min klass bland dom sista dagarna i 1an

:)

Jag älskar dig, det finns ingen som du. Lämnar dig aldrig. Bästevän ♥

sjukling

Jag är sjuk, har världens hosta & är jätte hängig. Gårdagen/kvällen spenderades först hos doktorn för medicin & sen i soffan & sängen by my self. Rätt skönt faktiskt, just för att jag hostar så mycket så behövde jag inte känna någon ångest för att jag håller Philip vaken när han sover med mig. Fredagen spenderades i stan med Jennifer, Mackan & Robin. Vi fikade, kollade affärer (fick med mgi 2 piercingar & en har redan gått sönder(!) & en plånbok typ. Sen var vi hemma hos Mackan & krökade, var roligt tills min hosta kom igen. Åkte hem i spöregnet vid 03.00 någon gång. SL krånglade hela vägen hem så jag var dygnsur & skitarg när jag äntligen kom hem.



Här ligger jag just nu & myser.

ÖVERLYCKLIG

Miiin bästa Jennifer har kommit hem. Vi har varit utan varann i 6 äckliga & hemska veckor. Är så jävla glad. WOHO!

gamla photo booth bilder

Jag ville pussas - De ville inte Philip.
Jag visar hur många tänder jag har - JÄTTE MÅNGA
Sen ville jag kramas - De ville inte Philip.

in my bofriends bed

Hej på er. Kvällen blev inte riktigt som planerad, hamnade hemma hos Bella & drog en klippning på hennes barr. Mycket lyckat! Sen kom hennes pojkvän Jesper & vi gick upp till Brandbergen & sen åkte jag hem. Eller ja, hem till Philip. Han är på träning & kommer hem om typ en halvtimme. Skapligt segt att va hockey-fru, men så snäll som jag är ligger jag här vaken & väntar på honom. Imorgon har jag inga planer, som vanligt. Många har ju börjat skolan nu, men jag börjar inte förrän nästa onsdag. Tycker ändå att de ska bli rätt skönt att komma igång & få rutiner igen. Dock vill jag utomlands, nu, fort som fan. Ska tjata på Jennifer när hon kommer hem from la Kroatien. Aja ska väl fortsätta ligga här & geeka tills herr P kommer hem. Ciao!
Lekte lite med webben, huuuur snygg(?)

hallå

Det är tråkigt att blogga när designen är ful. Om ni undrar!

Igår gjorde jag absolut ingenting, låg hemma & hostade & tog det lugnt eftersom natten till igår var det värsta jag varit med om. Har aldrig hostat så mycket i mitt liv. Idag har jag & Philip varit i Centrum en sväng, fick med mig en tröja hem. Nu ska jag gå & ta en dusch, sätta på mig myskläder & sen visa tröjan & min outfit. Tänkte försöka dra ett bloggrace ikväll.


Världens bästa kille.

städdag

Dagen har spenderats hemma med Philip & storstädat. Hela huset, toaletterna, dammat, skurat & allt man kan tänka sig. Är helt död. Snart kommer mamsen hem, hon har knappt varit hemma på en månad. Sjukt! Så vi ska nog festa till det med lite pizza. Wei! Sen blir det filmkväll men min bästa grabbsing. Super mys!