byter till myshowroom!

Jag tänkte prova på att börja blogga på Myshowroom & se om jag tycker att det är roligare där. Så ni får hemskt gärna följa med mig dit, http://elinhultman.myshowroom.se är min nya blogg. Fastnar jag & vill fortsätta blogga där, så kommer den här bloggen förmodligen försvinna sen. Så från och med nu bloggar jag där! Kramis !

<3



Min Bästavän <3

You've got that smile that only heaven can make.
I pray to god everyday that you keep you forever.
Everything that I have is yours, I will never let you go
cold or hungry. I'll be there when you're insicure.
 Cause you are the only thing that I've got right now.
One day when the sky's falling I'll be standing right next
to you, right next to you. Nothing will ever come between us,
cause I'll be standing right next to you, right next to you.

hååååår

Jag saknar mitt blonda hår. Till vintern/våren ska jag bli blond igen. Dock itne plantína, mer mellan blondt. Eller så. Åh fyfan. Hatar min äckliga utväxt som blir när jag är brunett. Nejjjjjjjjj, dehär går inte. Färga håret i en fin, kall mörk&ljusblond färg & sen sätta i hårförlängning på det. Det blir bra. JAAAAAAAAA ska ni säga då!

Dock världens fjortis bild från förra året, men vad gör man itne!

yey

Dagen har spenderats med min fina vän Sofia! Hon kom & hämtade mig med the car när hon jobbat klart (jag var förövrigt ledig idag!) och vi far iväg till Mora. Vi tittade i affärer (de har inte så stort utbud på varken affärer eller varor här, om ni undra) men fick iallafall med mig lite ögonbryns grejs & ett par lösögonfransar,  innan vi mötte upp vår gamle vän Nicklas som vi inte träffat på hur länge som helst pga. några anledningar. Vi åkte till Donken & jag smaskade i mig en Mc'Feast meny, bantning är för mesar! Sen åkte vi till Orsa för att titta på Nicklas nya lägenhet som var super fin, hängde lite med honom innan vi hoppade in i bilen & åkte tillbaka till Furudal i full fart & högsta volym på radion. Feting dunk i Volvon! Jag kom hem, hoppade in i duschen & fick bort all äcklig lök & fettig lukt från igår på jobbet (hann inte duscha igårkväll och itne imorse heller). Åt en tallrik spagetti med köttfärssås & sen kom Mormor & Morfar hem. Vi tittade på lite TV & hängde som bara vi kan. Sen vart dom trötta så dom gick & la sig. Nu ligger jag i stugan min & ska nog glutta på lite film. Imorgon är jag en hårt arbetande kvinna mellan 15-22. Sen ska jag mysa med min Jasmine. Blev ett långt inlägg men hade lust att berätta min extremt händelserika dag. Puss på kram.



Bjuder även på en utav de snyggaste bilderna som togs på mig förra sommarn. Puss

det ni!

kärlek


Jag & Jasmine förra sommarn

cypern 2010

Den bästa resan jag gjort i hela mitt liv.

thea & tindra

Ni är det bästa som har hänt mig. Snart står era namn inristade på min handled, så jag ser er varje dag.
Ni är så galet fina. Och ni är mina alldeles egna systrar. Jag älskar er, mer än ord kan beskriva.
Våra band kommer aldrig brista, världens bästa tjejer <3


I know I promised you forever, is there no stronger word
 I can use to reassure you when the storm is raging outside
 you're my safest place to hide?

baam

min kärlek

En bild säger mer än tusen ord. Jag älskar dig, min Philip ♥

long time - no see

Hej på er. Jag lever & allt är bra med mig för den som undrade. Just nu är jag faktiskt hos mormor&morfar i Dalarna. Eller jag kom upp för några timmar sedan. Imorgon börjar jag jobba, så de kommande 2 veckorna kommer jag bo här & vara en hårt arbetande kvinna. Har hunnit träffat Sofia lite, var roligt! Nu tänkte jag lägga mig och titta på film innan jag somnar. 15.00 imrogon är det uppställning på arbetet, wish me good luck!


Bjussar på den från i onsdags! Me and Emeliiiiiiiiie

memories never die


Viktor, jag, Markus, Erika & Lollo


Jag, Bella, Erika & Lollo


Erika & jag

Jag, Markus, Erika & Lollo

farmor<3

Världens absolut finaste & bästa farmor. Vad skulle jag vara utan dig? Du är underbar & jag älskar dig. Det ska du veta! Du betyder så himla mycket för mig <3

yes

Remind yourself that it's okay not to be perfect.