hejehj

Dagen har varit helt okej! Har varit pissigt väder med snö & blåst = super kallt men jag & Jempa gjorde iallafall 3 åk innan vi satte oss inne på en resturang med em varsinn varm choklad & myste. Sedan gick vi & solade solarium, sen dusch & efter det AfterSki. Nu har vi precis ätit middag & jag & Jemper ska snart dra ner & köra lite bowling!


igår

SÄÄÄÄÄÄÄLEN!

Tänkte bara visa att jag lever. Vi kom till Sälen igårkväll & idag har det varit super väder & jag & Jempa har åkt som bara den & även blivit rejält solbrända. Här nedanför får ni två bilder från dagen!

Jag

Jempa

tindra <3

tisdag

Blev inte alls som jag tänkte mig igår. Men vaknade upp med min Älskling brevid mig, han åkte till skolan & jag upp till Centrum för en lunch med Alize, Erika kom sen också. Phille kom upp sen & vi åkte hem till mig. Jag ringde min praktikplats & sen packade jag, vi åt middag & sjöng vackert i sängen. Åkte hem till honom, såg på film & somnade sött intill varann.

Nu sitter jag i skolan, har english & sen frisör. Direkt efter skolan åker jag till Årstaberg där jag möter Jempa & mamma hämtar upp oss för sedan bär det av direkt till SÄLEN. Kommer bli grymt.

Ps. Har inte hunnit ladda in några bilder från Säfsen heller.

Love u darling

snabbis

Tjo brorrrrrr.
Jag är hemkommen & jag lever. Jag har även studiedag today. Ska nu upp en snabbis till Centrum för lite lurre & ett köp av leggings med Alize. Sen möter jag upp min man & åker hem & packar. Hörs sen, tjadå


 Den dära Alize <3

i Säfsen

Hej på er! Sitter i soffan i våran stuga här i Säfsen. Igår efter träningen körde mamma mig till Järna där Pontus&Camilla hämtade upp mig. Vi åkte till Nyköping & jag sov hos dom. Imorse gick vi upp 05.00 & åkte vid 06.00, var framme i Säfsen vid 11.00 tiden & har åkt lite skidor (eller jag åker Snowboard) med Thea, Pappa&Erika idag, var mysigt! Nu ska vi strax äta middag.


Jag & mina systrar.

wednesday

Godmorgon! Sitter i frisörsalongen & får mitt hår fönat av Anna Banana! Hade precis prov & det gick galant. Igår fyllde som sagt min man 18 år & jag var med honom nästan hela dagen. Sov även där! Jätte mysigt Iallafall så känner jag mig extremt ompysslad just nu då jag sitter vid datorn, får mitt hår fönat av Anna & Fia lockar mitt löshår här brevid. Hur nice som helst! Idag ska jag hem & packa & vara med Philip lite innan jag drar på träning & sen bär det av till Nyköping där jag sover & sedan tidigt imorgonbitti åker till Säfsen där min far & hans familj redan är. Ska bli skönt med lite miljöombyte, trots att saknaden av mina nära & kära alltid tar över..


Jag & Anna typ i september när hon hade Kräftis!

GRATTIS ÄLSKLING!

Grattis på 18-årsdagen min underbara pojkvän! Jag älskar dig, otroligt mycket, du är bäääääst!<3

16e bilden: En bild på dig själv.

hej

Dagen har varit helt okej. Skolan flöt på & efter det hamnade jag hos min fina Philip. Kom dit strax innan 17.00 & mamma hämtade mig runt 21.30. Nu har jag fixat & trixat lite här & ska snart gå upp & sova. Innan ska jag försöka äta något, känner mig lite hungriiiiiig.

Friday

vackraste låten jag hört

15e bilden: En person som du vill vara med.

Världens finaste kille som jag vill vara med 24 timmar om dygnet om det skulle gå!

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Lollo, jag, Erika & Yasse.

svar på tal

Johanna:
snygga skor! vart är de köpta?
Svar: Tack! Dom är köpta på DinSko på 2009's mellandagsrea & är nästintill oanvända.. Funderar på att sälja dom..

Anonym:
varför är du inte kompis med nicole längre? är det för att hon tog din kille??
Svar: Men helt ärligt talat, hur puckad är inte den här frågan? Verkar det som att jag bryr mig om att hon har "tagit min kille" (som jag själv gjort slut med 3 månader tidigare & inte hade ngn kontakt med när hon började träffa honom) när jag själv har pojkvän som jag har träffat sen allt de där hände? "att hon tog min kille" har ingenting med att hon & jag inte är vänner idag att göra.

Malin:
vart kommer jackan ifrån? skitsnygg!
Svar: Tack! Den är från Zara, köpte den på jullovet men den kan finnas kvar!

bra helg

Efter en grym helg med min man ligger jag här ensam i min säng. Känns konstigt att jag ska sova ensam. Imorgon är det skola & sen ska jag vara med Phille! På onsdag kväll åker jag till Nyköping & sover hos min plast moster(?) & på torsdag morgon bär det av till Säfsen för min del. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!


Jag älskar dig så himla mycket, älskling.