bajskorv

Jag borde sovit för typ sisådär 2 timmar sedan. Men jag kan inte. Dels för att det är första dagen sen i torsdags som jag sover utan Philip. Sen för att jag inte är trött. Så jag ska upp om 6 timmar igen = jag kommer vara dödstrött imorgon. Aja, ska väl stänga ner den här fula datan & stänga av TVn & försöka somna. Godnattrå!

Bjussar på den, pusselipuss

.

grattis!!!!!

Sen tänkte jag bara hälsa grattis (igen) till min lillasyster Thea som fyllde hela 5 barre igår. Stor tjej nu!
JAG ÄLSKAR DIG SÖTNOSEN!

Ingen bloggning.

Nej, och här har ni svaret, jag har inte tid. Kör väl på att jag har en blogg som jag bloggar på lite när jag känner för det. Eftersom jag inte har tid. Och har ingen lust att sitta & be om ursäkt varje gång jag tar mig tid att blogga heller.. Så nu säger vi att jag bloggar när jag har tid & lust.

Ja, då fick jag ur mig det också. Helgen har spenderats i mitt hus (jag var ensam hemma) med Phille för de mesta och i Träningshallen. Tränade i 5 h i lördags & 2 h igår. På fredag åker vi till Malmö. På söndag tävlar vi. Jag är taggad. Sjukt taggad. Ska bli kul att komma iväg lite & se lite nytt för jag har nämnligen aldrig varit i Malmö, eller skåne överhuvudtaget.

Sen har jag bara 3 skoldagar kvar. 1 skoldag kvar för denna vecka. För jag har studiedag på Onsdag. Wei! Helt sinnessjukt skönt. Sen är det sommarlov. Ett långt, efterlängtat sommarlov. Som förhoppningsvis är fullt med trevligheter!

Avslutar inlägget på en skit ful bild på mig & min älskling som togs igår.

f to the riday!

Godmorgon! Sitter just nu i klassrummet & har min sista mattelektion för i år. Fick tillbaka nationella i matte nyss men har bara gjort en del så fick inget betyg, ska göra den andra delen på måndag. Gårdagen spenderades tillsammans med min älskade pojkvän. Vi åkte & åt lunch på Vegabaren tillsammans med Linus & Orre, sedan sov vi. 17.45 var vi på min lillasysters dagis & tittade när hon hade uppvisning av melodifestivalen, det var kul. Sedan pluggade vi hela kvällen. Sov hos honom & åkte med mamsen till skolan imorse. Skönt när de var så dåligt väder. Ikväll ska jag, Jennifer, Philip & Mattias äta middag tillsammans, kan nog bli en suverän kväll tror jag!
Tindra, jag & Thea igår.
Jag älskar er mest av allt i hela vida världen. I'm gonna miss u, alot.

outfit

we still have time, let's make the most of it.

torsdag

Godmorgon! Träningen igår gick jättebra. Kom hem vid 21.30 & duschade, åt lite, packade upp massor från pappa & sedan pratade jag med min älskling som av ute & campade med klassen, haha. Nu har jag vaknat för ett tag sen. Ska börja fixa mig & åka till centrum för att köpa en concealer & sedan åka till Philip. Ska plugga där & hänga med honom. Lägger förmodligen in en outfit innan jag går!


Jag älskar dig, mer än ord kan beskriva.

onsdag

Hej på er ! Blev inte som jag tänkt mig i söndags(?). Kom hem rätt sent & de senaste dagarna har varit rätt så jobbiga. Så därav no update. I måndags var jag iallafall hemma, sedan åkte jag förbi pappa en sväng för att packa mina saker eftersom dom flyttar i helgen.. Sov sedan hos Philip. Jag var inte i skolan igår, utan åkte till min kusin på eftermiddagen & slingade/klippte henne. Blev jätte fint. Åkte sedan hem & sov. Idag har jag varit i skolan till 11.00 sedan åkte jag till centrum & tog en fika med Elin Boström, super kul! Sedan åkte jag förbi Fredrika Bremer skolan & tog en kaffe med Alize & pratade lite. Nu är jag hemma & ska försöka plugga lite, men nu började OC så måste kolla på de haha.. Återkommer snart!


Gammal bild på mig & Elin!:)

e <3 j

tjeejjjjnare!

Förlåt för sån dålig uppdatering. Men ska precis iväg & möta bästaste Emelie för middag & lite update om vad som hänt i veckan!;) Kommer hem efter & då ska jag försöka uppdatera. Har bland annat fått tillbaka mitt älskade barn (min Iphone) så är överlycklig. Men vi hörs förmodligen om några timmar. Såhr ser jag ut just nu, om ni har glömt hur jag ser ut. Puss.

ÄCKEL

Jag är så trött på att gråta på grund av dig.
Du håller på att förlora mig, totalt.

jag älskar dig, min fina


tuesdayyy

Har haft dålig uppdatering, men spenderade hela söndagen med min älskling & en stund med Stingrockorna. Efter träningen sov Phille hos mig & vi tittade på hockeyn innan vi somnade. Igår var jag i skolan, slutade klockan 15.00 & efter det åkte jag hem till farmor där hon & Thea var. Vi åt middag, lekte & hade det super mysigt. Sedan sov jag & Theisen där. Så har gosat hela natten med min käraste lillesyster. Hon börjar bli så stor.. Hon fyller fan 5 år om 2 veckor, helt sick.. Jaja, nu är ajg i skolan iaf. Har Engelska & det går åt helvete, är helt ofokuserad & ah, näe går ingevidare. Efter skolan ska jag vara kvar i skolan för att gå igenom en massa med min matte lärare till imorgon (NP imorgon). Och jag vill verkligen klara skiten, så ska spendera lite av min dyrbara tid på att lyssna på honom ;)

Hahahahahah jag döööörrr....... Thea & jag påväg hem från Säfsen, hahahahahh fyfan va fula hahahah

Dag 7: 5 fakta om mig själv.

Jag pratar i sömnen & snarkar.
Jag kan inte äta frukost på morgonen så äter alltid frukost på första lektionen i skolan.
Jag är envis.
Jag är slarvig, tex. så ligger alltid mina kläder på golvet istället för i garderoben.
Jag har lätt för att uttrycka mina känslor.