Svar på fråga!

Vad heter appen & finns den för android?:)
Svar: den heter blogg.se och den finns bara för iphone vad jag vet :o :(

Fredag!

Godmorgon! Har precis kommit till skolan och står och väntar på att dörrarna in till mitt plan ska öppnas. Igår var det träning och den gick svin bra. Philip kom till mig sen på kvällen och sov med mig också:) skypade med bästa Paulina också som har flyttat till USA i ett år. Var jätte kul att se henne och så:) här kommer dagens outfit!

Fis-Fia

Do it

Fall down seven times, stand up eight!

I skolan

Godmorgon gott folk!

Har precis landat i skolan. Är helt helt död. Gick upp 3 minuter innan mamma hämtade mig, ville inte gå upp utan ville ligga kvar i sängen och gosa med min g-rabb.. Men nej! De va bara att pallra sig upp. Idag är det torsdag och det betyder att imorgon är det helg! WOHO! Om 5 minuter börjar vi så då är det redovisning för fulla muggar.

Bilden är nyss tagen på mig och bebis mandis nyss!

Hos philip

Har precis lagt mig i sängen hemma hos Philip nu. Åkte ju som sagt till centrum och träffade Emelie, var roligt för vi inte träffats på länge. Vi träffade sen Patrik också och dom skjutsade mig hit. Så nu har vi kollat på idol och ska väl fortsätta glo på tv innan det är sovdags. Imorgon är det mycket som står på schemat i skolan, först redovisning i svenska, sen skolfoto och sen styling/fotografering av ett Versace projekt i frisör. Så blir en hektisk men förhoppningsvis rolig dag i skolan imorgon. Sen på kvällen är de ju träning också :)

Blogg.se's nya app:)

Har precis hittat deras app:) så nu kan jag blogga vart jag än är ;) står för övrigt nu och väntar på bussen till centrum :)

naiz

Så ska fixa till mig lite nu för att åka upp till Centrum & möta Emelie en sväng. Sedan åker jag hem till Philip så vi kanske hörs där! Ciao

tips!

*

kapten röd

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar.
Gå med
dom som vill dig väl även om dina fickor är tomma.
Glöm
dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar.
Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.

lite bilder från i fredags





hello

Oj, har jag inte bloggat sen i söndags?;o Kändes som att de inte var så längesen haha! Jaha, ja jag har itne riktigt vant mig vid att blogga igen! Men men. Igår var det tisdag, jag slutade skolan klockan 11.00 & åkte till Haninge C & mötte upp Elin Boström. Vi åkte hem till mig & jag slingade/klippte hennes barr. Hon blev mycket snygg! Efter det åkte vi runt och jag lämnade in en massa CVn så nu måste någon snäll människa ge mig ett jobb. Sedan sussade jag sött hos Phille.

Idag har jag varit i skolan från 08.00 - 12.00. Vi hade en färgtekniker från Maria Nila hos oss (som sög förövrigt!). Så hon babblade den första timmen & resten av tiden färgade vi på varann. Jag & Ebba slingade Malins hår & hon blev mucho snyggo. Efter skolan åkte jag & bästa Amanda in till stan & jag köpte en ny vinterjacka. Är överlycklig! Fick även med mig en ny parfym & ett par hörlurar. Nu har jag precis kommit hem & har precis tagit en dusch. Ska föna barret & välja kläder till imorgon då det är det dära underbara skolfoto-fan. Lyckades matcha in att jag var i Cypern förra året så slapp det då, men inte i år.



Finaste Amandis!

söndag

Hallå där gott folk!
Har precis kommit hem till min lilla pojkvän efter en rätt så hård träning med laget. Idag har jag & Philip varit en sväng i Farsta Centrum och fick bara med mig lite nya lösögonfrasar. Nu sitter vi i sängen och har på "True Talent" på TVn.  Vi ska väl mysa framför det & sen slagga in. Imorgon är de skola mellan 08.00 - 11.00 och efter det ska jag till Årsta & spana in min praktikplats som jag sökt, och efter det ska Farmor bjussa på lurre!
myyyss för fulla muggar!

underbart

Nu kommer snart Philip hit. Mamma & Lasse är nere i köket & lagar middag vilket blir... *TRUMVIRVEL!* underbart gooooood plankstek! Så fruktansvärt gott. Ska äta tills jag kräks. Typ. Wiho. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än. Säkert bara en mysig hemmakväll. Peace out!


Bild på mig & min finaste Jennifer från i somrassssssssss <3